1. Πληρωμή μετρητοίς με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων σας

Η πληρωμή θα γίνει στον διανομέα μόλις σας παραδώσει την παραγγελία σας. Όλα τα είδη μας προτού συσκευασθούν και αποσταλλούν προς εσάς περνάνε από έλεγχο. Εαν παρόλα αυτά συμβεί κάποιο λάθος και κάτι δεν είναι όπως το ζητήσατε , παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 210-7233300 και εμείς θα κανονίσουμε η Speedex  να μας αποστείλει πίσω το προιον της παραγγελίας σας , χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς. 

  1. Πληρωμή σε οποιοδήποτε απο τα υποκαταστήματα λιανικής μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε απο τα υποκαταστήματα λιανικής μας, πληρώνοντας στο ταμείο τους μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα.

  • Υποκατάστημα Καισαριανής : Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως  128-130 , ΤΚ 16121 . Τηλ. 210-7210990
  • Υποκατάστημα Αμαρουσίου : Βασιλίσσης Σοφίας  60, ΤΚ 15124. Τηλ 210-8055284
  • Υποκατάστημα Ζωγράφου   : Ζωγράφου Γεωργίου 6 , ΤΚ 15772. Τηλ 210-7470959

Για διευκόλυνσή σας μπορείτε να δείτε μέσω του παρακάτω link στον χάρτη κάθε μας υποκατάστημα.

                https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=ziIrdg5VJaZM.kAfWO1Cu1AeQ

  1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
Κάρτες οι οποίες γίνονται δεκτές από το σύστημα είναι VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS.
Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Paycenter της ALPHA BANΚ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε Secure Server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Paycenter της  ALPHA BANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Paycenter της  ALPHA BANK, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard, American Express καλύπτονται από τον αλγόριθμο   κρυπτογράφησης          SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. 
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η Spor_Tech.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

 

4. PAYPAL

Πληρωμή Online & γρήγορα μεσω του paypal.com