• Ελαττωματικά Προιόντα - Claims/Faulty products

Όλα τα είδη μας προτού συσκευασθούν και αποσταλλούν προς εσάς περνάνε από έλεγχο. Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεχτικά κατά τη παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων καθώς και τη συσκευασία τους προκειμένου να διαπιστώσετε άμεσα τυχόν ελαττώματα, είτε αποστολή λάθους είδους απο εμάς, κ.ά. Εαν έχει συμβεί κάποιο λάθος και κάτι δεν είναι όπως το ζητήσατε , παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 210-7210990 και εμείς θα κανονίσουμε ο διανομέας (Speedex) να κρατήσει και να μας αποστείλει πίσω το προιόν της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς. Εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του με παρόμοιο είδος , ενώ στην περίπτωση που δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που πληρώσατε.

  • Επιστροφές - Returns and refunds

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από την εταιρία μας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος αποστολής των προϊόντων προς την εταιρία μας.

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές  εφόσον

- Το προιόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – φορεθεί και η συσκευασία του καθώς και το καρτελάκι του θα αποσταλλούν μαζί του

- Αποσταλλεί μαζί με το προιόν και ενα αντίγραφο της απόδειξης πώλησης

Επιστροφές οι οποίες δεν θα τηρούν τους παραπάνω όρους , δεν θα γίνονται αποδεκτές και τα προιόντα θα επιστρέφονται ξανά πίσω στον πελάτη (με όποια πρόσθετη επιβάρυνση).

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων θα ολοκληρωθεί μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία σας τα έχουμε παραδώσει.

Σε περίπτωση που επιστρέψατε τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφών στην «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» και εμεις αμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι επιστροφές παρακαλoύμε να γίνονται  προς την παρακάτω διεύθυνση :

Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως  128-130 / Καισαριανή  / ΤΚ 16121  

Τηλ.: 210-7210990