17
Μαρ

#μένουμε_σπίτι

Αναστολής λειτουργίας φυσικών καταστημάτων.

Στα πλαίσια των τελευταίων εξελίξεων η εταιρεία αναστέλει τη λειτουγία των φυσικών καταστημάτων απο Τετάρτη 18/3  και συμορφώνεται με τους νέους κανονισμούς για την προστασία και ασφάλεια όλων. Στο περιβάλλον των τελευταίων ημερών και έχοντας την ευθύνη απέναντι στην οικογένεια των εργαζομένων μας, των πελατών μας και των επισκεπτών μας η εταιρία μας κάνει το καλύτερο δυνατό για όλους έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία, τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοιού, τη συμβολή μας στη διασφάλιση και προστασία της δημόσιας υγείας και την ταχύτερη δυνατή επάνοδο στην κανονικότητα.

Kάντε ON-LINE αγορές απο τη ασφάλεια του σπιτιού σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.spor-tech.gr θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κανονικά 24/7 όλους τους πελάτες σε ένα περιβάλλον ασφάλειας προσφέροντας δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 20 ευρώ και δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων εντός 15 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του δέματος.

Κάντε ακόμη πιο ασφαλείς αγορές χρησιμοποιόντας πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal.

Επιβραβεύουμε τους πελάτες μας με επιπλέον έκπτωση 3% για αγορές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal χρησιμοποιώντας το κουπόνι return3 στο βήμα του check out.Ζητήστε από τον courier να σας παραδόσει το δέμα έξω από την πόρτα του σπιτιού σας δίνοντας τη δυνατότητα να μην έρθετε σε άμεση επαφή ή διακίνηση χρημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποκλειστική προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των συνεργατών μας και για το λόγο αυτό το τηλεφωνικό μας κέντρο θα παραμείνει κλειστό δίνοντας την δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί μας όλο το 24ωρο μέσω του live chat που υπάρχει διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα και μέσω email στο eshop@spor-tech.gr . H ομάδα μας θα κάνει το καλύτερο για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Με υπευθυνότητα,σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση #ΜένουμεΣπίτι ώστε να διασφαλίσουμε μία καλύτερη ημέρα για όλους.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.