#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλες τις παραγγελίες απο 20€ και πάνω

FREE DELIVERY
για παραγγελίες άνω των 20€
δες πού είναι η παραγγελία σου
190+ σημεία παραλαβής Speedex
για τηλεφωνικές παραγγελίες
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα είδη μας προτού συσκευαστούν και αποσταλούν προς εσάς περνάνε από έλεγχο. Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεχτικά κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων καθώς και τη συσκευασία τους προκειμένου να διαπιστώσετε άμεσα τυχόν ελαττώματα, είτε αποστολή λάθους είδους από εμάς, κ.ά. Εάν έχει συμβεί κάποιο λάθος και κάτι δεν είναι όπως το ζητήσατε , παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 210-7233300 και εμείς θα κανονίσουμε ο διανομέας (Speedex) να μας αποστείλει πίσω το προϊόν της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς. Εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάστασή του με παρόμοιο είδος , ενώ στην περίπτωση που δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας επιστρέψουμε το χρηματικό ποσό που πληρώσατε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε είτε να ζητήσει επιστροφή χρημάτων από την εταιρία μας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που τα παρέλαβε. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος αποστολής των προϊόντων προς την εταιρία μας.

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής που υπάρχει μέσα στο δέμα σας .
  2. Καλείτε τη SPEEDEX COURIER (801 1100 011) να λάβει το δέμα της επιστροφής σας μαζί με τη φόρμα που έχετε συμπληρώσει. Το δέμα αποστέλλεται στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 128-130, Καισαριανή, 16121
  3. Αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε το δέμα σας (1-2 εργάσιμες ημέρες) φροντίζουμε να αποσταλεί το νέο προϊόν πίσω σε εσάς είτε να προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων (έως 4 εργάσιμες ημέρες) εφόσον έχει ζητηθεί.

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές  εφόσον

– Το προιόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – φορεθεί και η συσκευασία του καθώς και το κουτί/καρτελάκι του θα αποσταλλούν μαζί του

– Αποσταλλεί μαζί με το προιόν και ενα αντίγραφο της απόδειξης πώλησης

Επιστροφές οι οποίες δεν θα τηρούν τους παραπάνω όρους , δεν θα γίνονται αποδεκτές και τα προιόντα θα επιστρέφονται ξανά πίσω στον πελάτη (με όποια πρόσθετη επιβάρυνση).

Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων.

Η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων θα ολοκληρωθεί μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία σας τα έχουμε παραδώσει.

Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως  128-130 / Καισαριανή  / ΤΚ 16121 

Τηλ.: 210-7233300

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Κάντε λήψη της φόρμας επιστροφής σε αρχείο μορφής .pdf από εδώ!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.