FREE DELIVERY
για παραγγελίες άνω των 49€
δες πού είναι η παραγγελία σου
290 σημεία παραλαβής Speedex
για τηλεφωνικές παραγγελίες
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες αξίας άνω των 49€ , εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξάρτητα από τον επιλεγμένο τρόπο παραλαβής!

Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 49€ έχουμε εξασφαλίσει την οικονομικότερη χρέωση της αγοράς για εσάς, και είναι σταθερή και ίση με 3,5€ . Δύναται επίσης να είναι δωρεάν αναλόγως με τον τρόπο παραλαβής που θα επιλέξετε :

1. Παράδοση στο χώρο της επιλογής σας. Την αποστολή αναλαμβάνει εταιρεία διανομής – courier της γνωστής αλυσίδας Speedex. Η χρέωση εδώ είναι σταθερή και ίση προς 3,5€ για παραγγελίες αξίας εως 49€, και ΔΩΡΕΑΝ για άνω των 49€ (εντός Ελλάδας).
2. Παραλαβή από οποιοδήποτε από τα καταστήματα λιανικής μας, (φυσικά χωρίς χρέωση μεταφορικών)

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε σε οποιόδηποτε από τα καταστήματα λιανικής μας και να παραλάβετε από εκεί την παραγγελία σας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την επιπλέον δυνατότητα δοκιμής των ειδών που επιλέξατε και να δείτε και όλα μας τα προιόντα απο κοντά.

Τα καταστήματα μας θα τα βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις :

  • Καισαριανής : Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 128-130 , ΤΚ 16121 . Τηλ.: 210-7210990
  • Αμαρουσίου : Βασιλίσσης Σοφίας 60, ΤΚ 15124. Τηλ.: 210-8055284
  • Κέρκυρα :  Γ. Θεοτόκη 1 , ΤΚ 49100. Τηλ.: 26610-20009

Για διευκόλυνσή σας μπορείτε κλικάροντας στον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε σε χάρτη τις διευθύνσεις
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=ziIrdg5VJaZM.kAfWO1Cu1AeQ

Tα μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες σε Κύπρο  με χρέωση 18€ και 7-9 ημέρες παράδοσης

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Σε κάθε στάδιο της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail απο εμάς μέχρι και την στιγμή που θα την παραλάβει η εταιρεία διανομής Speedex.

  • Με το που κάνετε την παραγγελία σας , αμέσως λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο εμάς με την επιβεβαίωσή της.
  • Κατόπιν ακολουθεί η επεξεργασία της απο εμάς , και η συλλογή και έλεγχος των προιόντων. Μόλις τα προιόντα συλλεχούν απο εμάς , ενημερώνουμε την εταιρεία διανομής Speedex για να έρθει να την παραλάβει , και αμέσως σας ενημερώνουμε με νέο email αποστέλλοντάς σας και τον αριθμό αποστολής – voucher . Εαν η παραγγελία σας μπει εως τις 15:00 σε εργάσιμη ημέρα , τότε το είδος το παραλμβάνει η Speedex απο εμάς την ΙΔΙΑ ημέρα και σας το παραδιδει σε 1-3 εργάσιμες.

Απο την στιγμή που θα παραδώσουμε την παραγγελία σας στην Speedex, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή της μέχρι να σας παραδωθεί μεσω του site της Speedex (http://www.speedex.gr/isapohi.asp) . Oποιαδήποτε διευκρίνηση μας έχετε αναγράψει στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας που αφορά θέματα παράδοσης εμείς τα μεταφέρουμε αυτούσια στην Speedex. Από την ημέρα που η Speedex παραλαμβάνει την παραγγελία σας χρειάζεται 1-3 εργάσιμες ωστε να σας την παραδώσει.

Για αποστολές σε Κύπρο, η παραγγελία σας θα φτάσει σε 4-7 εργάσιμες ημέρες εάν έχετε επιλέξει αποστολή EXPRESS & 9-11 εργάσιμες ημέρες εάν έχετε επιλέξει STANDARD.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή/και τηλεφωνικώς.

Η εταιρεία θα ήθελε να απολογηθεί για σπάνιες περιπτώσεις που δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει ή δύναται να καθυστερήσει μια παραγγελία .Οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής

  • Το αυτόματο σύστημα ενημέρωσης της διαθεσιμότητας των προϊόντων να μην έχει ενημερώσει για τεχνικούς λόγους την υπάρχουσα διαθεσιμότητα αφού είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία συνδεδεμένη online με 4 φυσικά καταστήματα. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή.
  • Σε περίπτωση που προκύψουν ταυτόχρονες πωλήσεις στο συγκεκριμένο προϊόν και στο συγκεκριμένο χρώμα-μέγεθος σε ένα από τα καταστήματα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα και η διαθεσιμότητα να μην είναι δυνατή να εξυπηρετήσει τις ταυτόχρονες παραγγελίες.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
  • Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της.

Ωστόσο σε περίπτωση που τύχετε σε μια από τις παραπάνω σπάνιες περιπτώσεις σας ζητάμε τη κατανόηση σας και το εξειδικευμένο προσωπικό της θα προσπαθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο να σας εξυπηρετήσει.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.